Deze website was voorheen de website van Jong & homo. Maar nu kun je hier de inmiddels 17 jarige Bas Leijgraaff volgen wat betreft zijn (nieuwe) projecten. Deze website gaat z.s.m. van start!
Volg mij ook op Twitter: @BasssL
Het eerste project van Bas: Jong & homo. Bestellen?
Klik hier (Het eBook Jong & homo)

maandag 14 november 2011

Jong & homo keert terug!

Jong & homo keert terug... Met goed nieuws!

Zoals jullie misschien al wisten was Jong & homo gestopt nadat ik de moed op had gegeven met alle uitgevers. Maar daar komt vanaf nu een einde aan! Want Jong & homo is vanaf vandaag... TERUG!

En niet zomaar, want het boek is zo waar te koop! Jij kunt het boek Jong & homo kopen, helaas is het niet gelukt om het als echt boek te verkopen, maar je kunt het wel als Ebook kopen. Dat houd in dat je voor een bepaald bedrag een document koopt. Dit is in de vorm van een Word document of in de vorm van een PDF document. Het boek is net zo als het echte boek ging worden.


Waarschijnlijk kun je deze week nog het boek bestellen! Hou de blog zeker in de gaten! Even voor de schrijvers: Alle namen zijn ANONIEM in het boek. Zo heb je geen last van eventuele herkenning. Mocht je er alsnog een probleem mee hebben, stuur dan een mail naar me toe.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee Bas,

Beraam je eens op Lulu.com, publiceert ook boeken voor de Nederlandse markt. Dit zonder verplichtte afname, afzet etc. Wel ligt de totale kracht bij jezelf. Van format tot eindproduct. Dus taalfouten, layout en zo verder.

Succes

Bas zei

Bedankt voor je reactie en bedankt voor de opmerking. Ik heb er toch voor gekozen om alles in eigen handen te nemen, dit bespaart me enorm veel beheer werk. Maar nogmaals bedankt!