Deze website was voorheen de website van Jong & homo. Maar nu kun je hier de inmiddels 17 jarige Bas Leijgraaff volgen wat betreft zijn (nieuwe) projecten. Deze website gaat z.s.m. van start!
Volg mij ook op Twitter: @BasssL
Het eerste project van Bas: Jong & homo. Bestellen?
Klik hier (Het eBook Jong & homo)

vrijdag 20 januari 2012

't W E E K E N D in met Bas & OMGAY!

We duiken het weekend weer in en we hebben weer een OMGAY!

Het weekend is weer begonnen... Na een week hard werken heeft iedereen weer recht op twee dagen of één dag rust. Want het kan maar zo zijn dat je morgen nog moet werken. 

Dit weekend is er ook weer een editie van PANN in Utrecht. De hele avond en nacht knallen en de volgende ochtend ben je hartstikke bezopen en geshockeerd door al die knappe gozers of door al die knappe girls! En als je thuis komt wordt je onderworpen met vragen: ''Schat! Er is je toch niks overkomen?!'' ''Schat, leef je nog? Ben je nog helder?'' En op dat moment kun je alleen nog maar aan je bed denken. Die je vervolgens de hele ochtend en middag in gebruikt neemt, waardoor je hele ritme in de war geschopt wordt... Dit lijkt een beetje op het Twitteraccount #Tienerfeiten. Want het is toch echt een feit van dat slapen!

Maar goed, dat was weer een weekend activiteit! We vervolgen PANN met een echte OMGAY! Het heeft absoluut niks met het gay- zijn te maken, maar toch dacht ik echt als eerste: OMGAY! Een man uit Hoogeveen is pas geleden door de politie van de snelweg gehaald. De man wilde op bezoek bij een vriendin en koos hiervoor de snelweg: 
http://www.nu.nl/opmerkelijk/2715569/man-gestolen-fiets-van-snelweg-gehaald.html


Dit was weer het OMGAY- Nieuws! We sluiten de blog weer af met de wijze woorden: Fijn weekend!

Morgen ben ik er weer, met een verslag vanuit Rotterdam, het zal mij benieuwen... Tot morgen! ;)

Geen opmerkingen: