Deze website was voorheen de website van Jong & homo. Maar nu kun je hier de inmiddels 17 jarige Bas Leijgraaff volgen wat betreft zijn (nieuwe) projecten. Deze website gaat z.s.m. van start!
Volg mij ook op Twitter: @BasssL
Het eerste project van Bas: Jong & homo. Bestellen?
Klik hier (Het eBook Jong & homo)

maandag 13 februari 2012

Homo & Hetero

Jong & homo zet zich opnieuw in voor de homo emancipatie. Dit keer draait het ook om de hetero's!

Na het eerste succesvolle project Jong & homo is het in 2012 tijd voor een vervolg project. Jong & homo VS Homo & Hetero. De eerste website Jong & homo trok maandelijks over de 1000(!) bezoekers. Met andere woorden: Het was een groot succes. Het initiatief had een grote steun van buitenaf en vol bewondering werd het project gevolgd. Nu, februari 2012, is het project eigenlijk al zeker 2 maanden ''stil gelegd''. Het boek is gelanceerd en vol goeie moed gaan we verder het leven in. Maar om alle energie weg te gooien, heeft Jong & homo niet stil gezeten. Daarom komt Jong & homo met een website!

Jong & homo komt namelijk met de website: Homo & Hetero
Een tweede initiatief van de maker van Jong & homo.

Dit project draait dit keer niet alleen om de homo's, maar ook de hetero's spelen hierin een grote rol. Want deze website heet niks voor niks: Homo & Hetero. De website heeft maar één doel voor ogen:

Meer acceptatie voor beide kanten! Want vaak krijgen de hetero's veel vooroordelen naar zich toegesmeten, zoals: Hetero's hebben vaak een hekel aan homo's. Terwijl dit lang niet altijd het geval is. De homo vooroordelen kennen we al genoeg: Homo's zijn net vrouwen! Homo & Hetero wilt één netwerk creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, waar je ongeacht je leeftijd kan zijn wie je bent. Ook al ben je hetero, homo, lesbienne, bi of transgender, iedereen hier is wie hij of zij wilt zijn! Je hebt natuurlijk niet de verplichting om jezelf heel uitgebreid te uiten, maar je hebt de mogelijkheid om meer over jezelf te vertellen op je eigen pagina. Deze persoonlijke pagina richt je na eigen smaak in met een handige designstudio, zo kun je jezelf omschrijven doormiddel van een mooie pagina.

Maar dat is nog niet alles, want je leert hier allemaal mensen kennen met misschien wel dezelfde interesses! Chat mee in de algemene chat of open je eigen discussies in het forum.

Naast allerlei functies hebben we ook chatsessies, elke week wordt er een gast uitgenodigd om jou te informeren over een bepaald onderwerp. Dit kan iemand zijn van een organisatie, maar ook iemand die veel verstand heeft over een onderwerp.

Overtuigd? Wil je een kijkje nemen? Twijfel niet en bezoek de website of één van de andere links. Je kan dit artikel natuurlijk ook delen, dat zou helemaal leuk zijn!

Youtube promo
De website
Homo & Hetero Facebook

Geen opmerkingen: