Deze website was voorheen de website van Jong & homo. Maar nu kun je hier de inmiddels 17 jarige Bas Leijgraaff volgen wat betreft zijn (nieuwe) projecten. Deze website gaat z.s.m. van start!
Volg mij ook op Twitter: @BasssL
Het eerste project van Bas: Jong & homo. Bestellen?
Klik hier (Het eBook Jong & homo)

zondag 19 februari 2012

Jong & Nieuwsbrief

En er is weer een uitgave van... De Jong & Nieuwsbrief!
Met deze week:

- Voorwoord: door Bas
- Homo & Hetero: week 1
- Win een eBook
- Jong & Homo: weinig actief

Het voorwoord: Door Bas
Het werd weer eens tijd voor een nieuwe uitgave. Want het is alweer een paar dagen geleden dat er een uitgave was van deze nieuwsbrief.
We bespreken deze week nieuws over Homo & Hetero. Ik geef weer een eBook weg en Jong & Homo is helaas wat weinig actief?

Dit allemaal in de nieuwsbrief van Jong & Homo!

Homo & Hetero: Week 1
V
orige week dinsdag was het zover, het nieuwe project van Jong & Homo werd gelanceerd op Valentijnsdag. Een bijzondere dag, voor een nieuw en bijzonder project. Namelijk Homo & Hetero. Een social network waar iedereen zichzelf kan zijn. Dit kan doormiddel van een eigen profiel. Maar naast dit hebben we elke week ''ChatSessies''. Dit zijn sessies waarin een ervaren iemand aan het woord is. Maar ook hebben we nog veel meer te doen. Plaats je eigen coming out verhaal, maak je eigen groep(en), plaats foto's en video's en noem het maar op.
De website is te bezoeken via: www.ho-he.nl

Win een eBook:
E
r gaat ook weer een eBook uit. Die je heel simpel kan winnen, door lid te worden van het nieuwe project: Homo & Hetero. Volgende week zondag word de winnaar bekend gemaakt.

Jong & Homo: Weinig actief
D
e laatste tijd is Jong & Homo weinig actief. Dit komt voornamelijk door het nieuwe project. Maar geen paniek, de website blijft zeker bestaan en we zullen zeker berichten blijven plaatsen! ;-)

Dit was weer de wekelijkse nieuwsbrief.
Heb jij iets te vertellen?

Twijfel niet en mail naar het bekende adres: basss@hotmail.nl

Geen opmerkingen: