Deze website was voorheen de website van Jong & homo. Maar nu kun je hier de inmiddels 17 jarige Bas Leijgraaff volgen wat betreft zijn (nieuwe) projecten. Deze website gaat z.s.m. van start!
Volg mij ook op Twitter: @BasssL
Het eerste project van Bas: Jong & homo. Bestellen?
Klik hier (Het eBook Jong & homo)

vrijdag 27 april 2012

Tristan VS Amerika

Het is alweer een tijd geleden, maar er is weer nieuws over Tristan die in Amerika gaat studeren...

We hadden een tijd niks gehoord, maar er is weer nieuws. Het is namelijk bekend waar Tristan geplaatst gaat worden. Hij ontving de volgende mail:

Hallo Tristan,
goed en fantastisch nieuws…..
Bijgaand ontvang je je plaatsingsgegevens voor je high school jaar in de VS.
Je komt op een geweldige school die zeer goed aangeschreven staat. Het is een school waar normaal gesproken schoolgeld voor moet worden betaald, maar de school heeft de ‘tuition’ voor jou en een andere PAX scholier niet in rekening gebracht. Je zult het er heel erg naar je zin hebben.
Je komt te wonen bij Michael en Janice. Michael is College Professor en Janice is Social Worker. Ze hebben 2 kinderen. Delle van 21 (woont niet meer thuis) en Langston van 17 (woont nog wel thuis). Hij gaat naar dezelfde school als jij.

Laat ik eerlijk bekennen dat ik toch wel een beetje jaloers ben, want wie wilt er nou niet naar zo'n echte HIGH school! Je weet wel, van die scholen die je altijd in die horror films ziet... Zoals Scream! Dat je de longen uit je lijf rent omdat er een moordenaar achter je aan zit en omdat de school zo groot is... En waar kom je vervolgens uit? In het theater van de school! Goed, we hebben weer genoeg fantasie erbij gegooid...

Ik wil Tristan heel veel plezier toewensen met aftellen, want over 3 maanden en 3 weken is het zover! 

Geen opmerkingen: